Për një martesë të përsosur, por jo shumë të shtrenjtë, ka vetëm një rregull: Martesa e përsosur duhet të festohet me (të gjitha) dhe vetëm me njerëzit që kanë rëndësi për ne. Kur shkoim në festën popullore te Pojskës,i binim rruge e pa rruge me kembe maleve te ruajme nje kujtim simbolik,kemi dale fotografi,te vetemen foto,se kush kish aparat atehere,vetem fotografet elizabeth dyqanit fotograf ne qytet,para lapidarit të heroit te populit Reshit Collaku,simboli i heroizmit e te qendreses te pogradecave ndaj pushtuesve të huaj nazi fashiste.

Content: Nje kushtuar Lushnjare! Nese po planifikoni dasmen mund ndihmojme zgjedhje. Zbuloni lokalet me te fotografet te qytetit, kameramanet &, fustanet elizabeth nuserise dhe cdo gje tjeter per te cilen ka nevoje juaj! We do not owned every single videos on this site, All material like the Kujtim Leka Foot Liza Tallava Dasmash (DJ SHIMI) HD Video is copyrighted and fit in with their respectful owners with no copyright infringement is supposed.

Megjithatë i albumi nuk mund të bëhet me to. Ju këshillojmë të merrni një fotograf të mirë në këtë rast pasi janë kujtimet ato që mbesin. Track / Music / Video with concept/label Dasma Gramshiote Shoqeria is supplied from Facebook fotograf nga kosova and possibly containing the copy-right of a movie. Melody / Music / Video with name/name Dasma E Kelces Ne Londer Dwell Shishtaveci containing a videois copy right and possibly is supplied from Youtube.